Termeni și Condiții

Termeni și condiții

Compania care administrează site-ul www.armoni.ro, denumit în continuare „Vânzător” este SC ARMONI ONLINE SRL, numită în continuare armoni.ro, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/5416/2023 si având Codul Unic de Înregistrare RO48669264, Sediul social: cu sediul social in Sat Tunari, Comuna Tunari, Strada Petre Ispirescun Nr. 14, Vila 21, Judet Ilfov, Punct de lucru: spațiul comercial H5M24, unitarea M24 din cadrul halei nr. 22, Str. Fabricii nr.1, sat Afumati, comuna Afumati, jud Ilfov. 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. Armoni.ro își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului armoni.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Prin accesarea site-ului armoni.ro, folosirea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății SC ARMONI ONLINE SRL, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la SC ARMONI ONLINE SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.


 1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului Armoni.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC ARMONI ONLINE SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuala și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC ARMONI ONLINE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care doriți sa raportați încălcarea drepturilor de autor, scrieți-ne la office@armoni.ro.

 

 1. Accesul la informațiile de pe site

SC ARMONI ONLINE SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul armoni.ro și nu le conferă drepturile de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ARMONI ONLINE SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fără acordul scris al SC ARMONI ONLINE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

SC ARMONI ONLINE SRL nu trimite e-mailuri spam.

 1. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător si, de asemenea, în limita stocului disponibil. SC ARMONI ONLINE SRL nu oferă nici o garanție în mod expres sau implicit, la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe proprie răspundere. SC ARMONI ONLINE SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comandă va fi confirmată înainte de considerarea ei cu consultantul de vânzări. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC ARMONI ONLINE SRL și furnizorii săi își rezerva dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. SC ARMONI ONLINE SRL nu își asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul armoni.ro. SC ARMONI ONLINE SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite SC ARMONI ONLINE SRL oricărui client in cazul nelivrării, a livrării necorespunzătoare sau în orice alta situație ce poate interveni, este valoarea sumei încasate de SC ARMONI ONLINE SRL de la acest client cu referire la comanda reclamată. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), SC ARMONI ONLINE SRL este exceptata de la obligația de a trimite clienților săi informațiile privind service-ul postvanzare si garanțiile oferite.

 1. Limitarea răspunderii pentru preturi

Prețurile prezentate includ TVA (19% si 9%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factura va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări in momentul confirmării comenzii ca fiind comanda ferma.

 1. Limitarea răspunderii pentru livrare

SC ARMONI ONLINE SRL poate livra produsele către clienții săi prin șoferul companiei, sau prin firme de curierat. (GLS Courier sau altă firmă de curierat agreată.) Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o consiliere internă gratuita cu reprezentantul armoni.ro, Pektas Kemal, la numarul de telefon 0755-143-050 sau la adresa de email office@armoni.ro. Livrarea produselor are o arie de extindere naționala, însă, la cererea clienților, magazinul armoni.ro poate onora si comenzi cu expediere internaționala SC ARMONI ONLINE SRL își rezerva dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Clientul are posibilitatea să aleagă opțiunea de livrare potrivită lui.

 • Ridicare din magazin – disponibilă gratuit celor din punct de lucru din Ilfov.
 • Livrare gratuită în Bucuresti/Ilfov pentru comenzile cu o valoare de minim 100 de lei.
 • Livrare prin curier Rapid cu plata la destinație. Valoarea taxei de transport este 15.99 lei pentru orice localitate din Romania.
 • Pentru livrări internaționale prețul transportului va fi calculat in funcție de fiecare comanda in parte.

 

SC ARMONI ONLINE SRL își rezerva dreptul să întârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC ARMONI ONLINE SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majora, conform uzanțelor legii romanești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționata, curierul nostru va reveni după ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmând sa suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

 1. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua:

6.1. În avans Prin transfer bancar sau depunere numerar în contul nostru. În acest caz trebuie trimisă dovada plații prin mail sau fax către SC ARMONI ONLINE SRL, altfel comanda nu poate fi livrată, decât după intrarea fizică a banilor în contul SC ARMONI ONLINE SRL

Plata online cu cardul. Pentru produsele cumpărate pe site preferăm plata cu cardul, iar costul de transport va fi suportat de client când marfa este livrată la destinație.

Suma achitata către agentul societății de curierat va fi cea evidențiata pe AWB-ul ce va fi prezent întotdeauna in plicul de plastic atașat coletului si va fi însoțita de o chitanța de la curier.


SC ARMONI ONLINE SRL își rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans se poate realiza prin:

 1. a) prin transfer bancar, caz in care dovada plații trebuie trimisa către SC ARMONI ONLINE SRL la adresa de e mail office@armoni.ro;
 2. b) plata online cu cardul.

Pentru efectuarea plăților sunt folosite serviciile procesatorului de plăți, Shopify Payments astfel că informațiile de natură bancară sunt transmise acestora. Politicile partenerului Shopify Payments de prelucrare a datelor personale sunt disponibile pe site-ul propriu al acestuia (https://help.shopify.com/en/manual/payments/shopify-payments)

Livrarea va fi efectuata numai după intrarea banilor in contul SC ARMONI ONLINE SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata. Desigur există posibilitatea achitării transportului de către client atunci când marfa îi este livrată.

 1. Returnarea produselor si dreptul de retragere

ARMONI.RO oferă garanția legala de conformitate: SC ARMONI ONLINE SRL se angajează să restituie prețul plătit de client sau sa înlocuiască produsul, fără costuri suplimentare, în cazul în care acesta nu corespunde informațiilor de pe site si/sau de pe eticheta produsului.

Aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract si de a returna produsele cumpărate, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poștă sau e-mail însă folosirea lui nu este însă obligatorie. De asemenea, puteți completa si transmite electronic pe adresa noastră de email (office@armoni.ro) formularul standard de retragere sau orice alta declarație neechivoca. Daca folosiți aceasta opțiune, va vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil confirmarea de primire a cererii de retragere.

Returnarea contravalorii produselor returnate se realizează după îndeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere, însă SC ARMONI ONLINE SRL poate amâna plata pană la confirmarea expedierii coletului retur sau pană la primirea acestuia, luându-se în considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului returnat va fi suportată de către client.

 1. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul armoni.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la oferă prin intermediul mijloacelor de contact. SC ARMONI ONLINE SRL își rezerva dreptul de a ignora comentariile și mesajele cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură in vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

 1. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul armoni.ro este găzduit de serverele unei terțe companii. Societatea SC ARMONI ONLINE SRL nu va putea fi făcută responsabila pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. SC ARMONI ONLINE SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului armoni.ro. De asemenea, in caz de nefuncționare a siteului datorata firmei de găzduire, SC ARMONI ONLINE SRL nu poartă nici o răspundere. SC ARMONI ONLINE SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul armoni.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor în cauza.

 1. Date personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul sa vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email office@armoni.ro sau la sediul companiei noastre din Sat Tunari, Comuna Tunari, Strada Petre Ispirescun Nr. 14, Vila 21, Judet Ilfov. Punct de lucru Spatiul Comercial H5M24 unitarea M24 din cadrul halei nr 22 Str Fabricii nr.1 sat Afumati comuna Afumati, jud Ilfov. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Pe site-ul armoni.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Societatea SC ARMONI ONLINE SRL nu poate fi făcută responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC ARMONI ONLINE SRL și furnizorii săi numai in scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 1. Litigii și dispoziții finale

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului www.armoni.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Condițiile si Termenii de utilizare de mai sus și orice disputa de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea SC ARMONI ONLINE SRL și asociații/partenerii/afiliații săi. În cazul unor eventuale conflicte între SC ARMONI ONLINE SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instantă, în conformitate cu legile romane în vigoare pe raza municipiului Bucuresti. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul fată de Termenii si Condițiile site-ului armoni.ro.